Selecteer een pagina

Ons verhaal 

Wij zijn gepassioneerde online ondernemers die constant op zoek zijn naar de laatste kansen en innovaties om deze vervolgens om te zetten in creatieve oplossingen. Al deze creatieve oplossingen zijn verdeeld onder onze labels die onder Webtools vallen. Om dit te realiseren hebben wij een wereldwijd netwerk van talenten samengesteld die met ons samenwerken aan onze labels. Wij geloven namelijk in een internationaal team van verschillende culturen die elkaar op een positieve manier kunnen aanvullen en versterken. Wij werken volledig online en onze werkwijze is opgesteld via een lean structuur, waardoor wij ons volledig focussen op het creëren van waarde in al onze processen. 

 

De voordelen van Webtools

Wereldwijd netwerk

Lean werkwijze

Oplossingsgericht

Creatief

Innovatief

Wie we zijn

Wouter Teger

Wouter Teger

Een ondernemer met een grote passie voor creativiteit en het bouwen van mooie dingen. Bij Webtools hou ik mij vooral bezig met het ontwikkelen van alle creatieve aspecten van onze labels waaronder (product) design en vormgeving, copywriting, het ontwikkelen van marketingcampagnes en meer.

William Goudsmid

William Goudsmid

Een ondernemer met een grote passie voor automatisering en het bouwen van mooie dingen. Ik hou er van om teams te bouwen, specialisten bij elkaar te zoeken en daarbij vind ik het belangrijk dat onze team members zich kunnen focussen op hetgeen waar ze goed in zijn. Bij Webtools hou ik mij vooral bezig met software, automatisering, het ontwikkelen van marketingcampagnes en meer.

Neem contact met ons op!

Je kunt geheel vrijblijvend contact met ons opnemen via het contactformulier, via de chat, ons e-mailadres of telefonisch. Er zitten geen kosten aan verbonden en wij komen graag met je in contact.

Wil je dat wij je terugbellen of mailen? Stuur ons dan je gegevens toe waarop wij je kunnen bereiken.